Nye kommentarer

Sæsonen 2018/19 endte med historisk resultat af første- og andetholdet

Sæsonen 2018/19 sluttede for førsteholdet i keglebillard med det bedste ressultat i klubbens historie.

Det endte med en andenplads i 1. division øst efter syv sejre, fire uafgjorte og kun tre nederlag. Helsingør vandt rækken helt suverænt, mens Hvalsø, Højen og Korsør alle rykkede ned i 2. division,

Egentlig havde jeg forfattet en lang gennemgang af sæsonen for både første- og andetholdet, men jeg kan ikke finde den. Så jeg tror bare, at vi her konstaterer, at det var en flot sæson af Morten Ancher, Henrik Fring, Tonny Andersen og Dennis Bøger.

De hidtil bedste resultater, klubben tidligere har opnået , er tredjepladser i den gamle 2. division i 1993 og 1994. Dengang var det landets næstbedste række. Holdet bestod dengang af René Skovbro-Rasmussen, Henrik Klausen, David Egi og Niels O. Hansen/Lars Pedersen.

Andetholdet i 2. division øst bestod i år af Lars Pedersen, Palle Madsen, Bo Møller og Niels O. Hansen. Det hold sluttede som nummer tre ud af seks hold, og det er også andetholdets bedste resultat nogensinde.

Desværre er der intet, der tyder på, at resultaterne kan overgås lige foreløbig, da hverken Morten Ancher, Henrik Fring eller Tonny Andersen fortsætter med at spille i klubben. Af samme årsag må vi trække andetholdet i 2. division.

Serie 3-holdet med Jack Larsen, Robin Berthelsen, Knud Erik Hansen og Steen Bengtson sluttede midt i rækken.

Holdet sluttede med seks sejre, to uafgjorte og seks nederlag. Det er så gennemsnitligt, som tænkes kan, og det rakte da også til en fjerdeplads ud af de otte hold i puljen.

Oldboys-holdet (Robin Berthelsen, Jan Laybourn, William Jacobsen og Knud Erik Hansen):

Her skilte Hvalsø sig klart ud som puljens stærkeste hold, og derfor var det ærgerligt, at holdet indledte januar med nederlag til netop Hvalsø.

Derefter fulgte sejr over Værløse og uafgjort mod Taastrup inden den vigtige kamp om andenpladsen mod Ølstykke.

Den endte 4-4, men helt umulig var opgaven stadig ikke, for der var også to treere, der gik videre i årets oldboysturnering.

Vores hold blev den ene takket være en sejr i sidste runde på 6-2 over Stevns.
Dernæst kom der en knald-eller-fald kamp på udebane mod Holmegaard, som vores hold imidlertid tabte 2-6.

Tomandshold I (Jim Pedersen, René Madsen)

I anden turneringshalvdel var vores tomandshold faktisk ubesejret, men det hjalp ikke i forhold til at gå videre.

En samlet placering som nummer fem lyder ikke af så meget, men kampen om andenpladsen – som ikke gav videre deltagelse – var utrolig tæt.

Vores hold vandt trods alt fire kampe, spillede otte kampe uafgjort og tabte kun to.

Ringsted vandt helt suverænt.

Tomandshold II (Yvonne Fausing, Henning Madsen):

Vores holds puljer i tomandshold lignede hinanden på den måde, at Ringsted vandt klart i begge puljer.

Henning og Yvonne sluttede lidt skidt af, men placeringsmæssigt sluttede de faktisk bedre end Jim og René, for de endte som nummer fire i puljen takket være fem sejre, tre uafgjorte og seks nederlag – i alt 13 point.

Individuelt

Her må fremhæves Steen Bengtson, der nåede helt frem til regionsfinalen i oldboys kegler. Han fik en tredjeplads og dermed en bronzemedalje.

Yvonne Fausing viste sig også flot frem ved at vinde vores egen Ladies Cup og kvalificere sig regionsfinalen i samme turnering.

Lars Pedersen nåede regionsfinalen i kegler klasse M, hvor han ligesom sidste år fik en fjerdeplads.

I Eliterækken kom Lars i regionsfinalen (12-mands finale), men det lykkedes desværre ikke at gå videre fra den indledende pulje.

I DM Elite var Lars for tredje år i træk blevet sendt til Asaa. Det er endnu ikke lykkedes Lars at gå videre, når han har spillet i Asaa.

Og med disse ord gør vi klar til sæsonen 2019/20

Skriv en kommentar