Nye kommentarer

Årets høst

æsonen er slut og resultaterne af medlemmernes turneringsindsats har været rekord stor.
Billedet viser klubbens samlede høst i sæson 2008-09. Pokalerne fra venstre: 1-Ungdoms cup kegler ved Lasse Sørensen. 2-Grandprix point pokalen for ungdomscupper, vundet af den samlede ungdomsafdeling. 3-Pointpokal i pool/snooker, vundet af den samlede poolafdeling. 4-SjBU Cup fri carambole, vundet af Kaj Madsen. 5-Fredensborg [...]

GBK’s 40 års Jubilæumsskrift af NOH

I anledning af GBK’s 40 års jubilæum den 21. august sidste år (2008), har Niels udgivet et Jubilæumsskrift. Først og fremmest er det en videreførelse af det skrift, som han udgav ved GBK’s 25 års jubilæum; men skriftet vidner også om, at der også er sket mange ting i GBK i de sidste 15 år.
Har [...]

Sommerfest 2009

Traditionen tro arrangerede GBK en afslutningsfest for sæsonen 2008-2009. Som annonceret tidligere, var alle klubbens medlemmer inviteret incl. forældre, venner og bekendte. Det var der nogle, der havde benyttet sig af. Forældre til ungdomsspillere deltog (incl. undertegnedes far på 76 :-) ). Så arrangemetet talte hele 23 deltagere. Vi kunne sagtens have været flere. Ærgerligt, at [...]

To gange guld og en gang hædrende omtale

Greve Billard Klub fik to guldmedaljer i den forgangne weekend, og det var unægtelig fra hver sin ende af alders-skalaen.
Lørdag blev der afviklet SM for ungdomscupper i Hvalsø BF.
Seks ud af de 31 deltagere kom fra GBK. Og sandelig om ikke det blev en af dem, der kom til tops.
14-årige André Larsen, der kun har [...]

Sjællandsmesterskab i Stafet Keglebillard

Lørdag den 2.maj bliver en lang dag i Greve Billard Klub. Mest for Jim Pedersen, René Madsen, Bjørn Brenøe og deres gæster. De skal nemlig spille SM finale i Stafet kegler på hjemmebane og sådan en turnering sluttes af med hvad der med rette kan kaldes en marathon-dyst.
Der startes kl. 10.00 og det forventes at [...]