Sølv til Greve – og rekord til Morten

Det blev til en sølvmedalje for Greve Billard Klub, da førsteholdet i keglebillard spillede landsfinale hjemme mod Lemvig, Sydfyn og BK Højen.

Da finalen blev afviklet på hjemmebane, og da vores hold var derfor var topseedet, havde vi måske nok håbet på guldet. Men man må jo også anerkende, når der kommer nogle, der er bedre.

Det begyndte ganske fint med en sejr på 6-2 over BK Højen. Mod falstringerne vandt Morten Ancher, Gert Lindegaard og Dennis Bøger. Lars Pedersen måtte derimod se sig besejret.

Derefter spillede Lemvig og Sydfyn 4-4, så førstedagen forløb egentlig godt set fra vores synspunkt.

Men i første kamp på andendagen led vores hold sæsonens første nederlag, da det blev 2-6 mod Sydfyn.

Morten vandt som den eneste, men efter at spillet ikke havde været oppe at ringe mod Højen, lukkede han  til gengæld i kun tre indgange mod Sydfyns Torben Egdal, der tidligere har spillet Elitedivision.

Lemvig og Højen spillede 4-4, og derefter kunne vores hold kun håbe det bedste imellem Sydfyn og Højen.

Her vandt Sydfyn imidlertid, og derfor kunne de ikke længere indhentes.

I den sidste kamp vandt vores hold 8-0 over Lemvig, og Morten satte rekord.

Modstanderen, Aksel Andersen, lagde ud med 22 point, hvorefter Morten lukkede med alle 600 point i én indgang.

Meget fornemt.

Jeg glemte vist iøvrigt en enkelt præstation ved den sidste store gennemgang.

René Madsen nåede regionsfinalen i Kegler Klasse D, og det er en ganske flot præstation.

Klasse D er en af de største klasser målt på deltagerantal, og René måtte igennem seks indledende runder, inden han skulle spille finale, hvor han godt nok måtte tage til takke med fjerdepladsen. Men flot nok alligevel.

Alt i alt kan vi se tilbage på en god sæson, synes jeg.

Nu vil vi se frem mod 2016/17 og håbe, den sæson også bliver rigtig god.

Niels O. Hansen, turneringsleder